London-inspiration

Helena Henning

Publicerad 08 Okt 2013

Jag åkte till en av mina favoritstäder i helgen: London! Eftersom jag har bott där i många år när jag pluggade och jobbade med mode, har jag en massa vänner som jag vill hålla kontakten med, så jag försöker ta mig dit 1-2 gånger per år.

Den här helgen var det underbart väder, 19 grader och sol, perfekt för en helg fylld med skratt, mat, pubar, minnen, avslappning - och så lite trendspaning så klart! Det jag älskar med London är mångfalden. Alla kulturer, åsikter, vanor, intressen, utseenden och trender får plats i samma stad och det är en otrolig befrielse. Utav all mångfald skapas en tydlig London-trend, som är både punkig och bohemisk, futuristisk och vintage, färgstark och svar-vit, allt-i-ett. Inspirerande till tusen!

Härligt också att se mammorna i London, vissa trendiga till tusen och vissa skönt avslappnade. Energin går ofta upp och ner när man har småbarn eller är gravid, så ett bra tips är att blanda skönt och bekvämt med några trendiga nyckelplagg för säsongen. 

Svarta, smala byxor eller leggings går alltid hem och då är det smart att satsa på några som är riktigt sköna och håller kvaliteten. Kombinera med draperade toppar, tunikor, linne & kofta eller en stickad tröja, och (om du har tid och ork) toppa med scarf, väska och skor för att lyfta din outfit till nästa nivå. Själv gillar jag en dutt rouge och läppstift för att ge lite liv till mitt trötta ansikte efter en lång natt ;)

Fler blogginlägg

0 kommentarer

Lämna kommentar

Få 100kr att handla för!

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev för inspiration, nyheter och VIP-erbjudanden